Prawo i prywatność

Subskrypcja i anulowanie

Jasne informacje o Twoich dokumentach, koncie i płatnościach.

Aktualna oferta wprowadzająca

7-dniowy pełny dostęp
1,00 USD
Cena odnowienia
49,99 USD co miesiąc

Subskrypcja odnawia się automatycznie do momentu anulowania. Anuluj ją na swoim koncie przed odnowieniem.

Obecni subskrybenci zachowują warunki zaakceptowane przy kasie. Twoje konto pokazuje własne daty odnowienia i dostępu.

Ceny podane w walucie bazowej. Stripe oferuje dostępne lokalne waluty przy kasie i pokazuje dokładną kwotę przed dokonaniem płatności.

Jak anulować odnowienie

Zaloguj się na swoje konto, otwórz Zarządzaj subskrypcją i metodą płatności, a potem anuluj w portalu rozliczeniowym. Anuluj przed datą odnowienia, żeby uniknąć kolejnej opłaty. Twój płatny dostęp jest aktywny do końca opłaconego okresu.

Kiedy dostęp się kończy

Dostęp wprowadzający zaczyna się po pomyślnej płatności. Kontynuacja dostępu wymaga pomyślnego odnowienia. Anulowanie odnowienia nie powoduje automatycznego zwrotu wcześniejszej płatności. Pobierz swoje dokumenty przed upływem osobnego czasu ich ważności.

Uprawnienia wstępne

Oferta wstępna jest dostępna raz na konto. Powracający subskrybenci płacą regularną cenę subskrypcji pokazaną podczas finalizacji zakupu.

Skontaktuj się z pomocą techniczną